Skip to content
  • Os. Wyzwolenia 38/14, 62-700 Turek
  • recepcja@symbioza-salon.pl
|
Symbioza Salon
  • Strona główna
  • Oferta
    • Kuracja odchudzająca
    • Masaże
    • Zabiegi kosmetologiczne
    • Depilacja laserowa
  • Galeria
    • Gabinety
    • Efekty zabiegów
  • O nas
  • Kontakt
Zadzwoń do nas +48 530 011 936
Zarezerwuj

Pasta z papryki

Symbioza Salon > Blog Classic > Stabilizacja > Pasta z papryki
Stabilizacja29 lipca 2017byAgnieszka Bartosz
  • papryka
  • czerwona fasola
  • czosnek
  • bazylia
  • papryka słodka
  • suszone pomidory
  • koncentrat pomidorowy
  • oliwa z oliwek
  • sól
  • pieprz
  • woda

    Przygotowanie:  Paprykę pokroić na 4 płaty.Wstawić do piekarnika na 20 minut. Piec w temperaturze 200 °. Obrać ze skórki, wszystko razem zblendować.

Nawigacja wpisu

Previous PostZupa kalafiorowa
Next PostPasta ze słonecznika

Search

Categories

  • Bez kategorii ( 1 )
  • Make up ( 1 )
  • Natural ( 2 )
  • Odchudzanie ( 33 )
  • Resort ( 2 )
  • Stabilizacja ( 36 )
  • Stylist ( 1 )
  • Technician ( 1 )
  • Thermal Springs ( 1 )

Recent Post

  • Get The Health Benefits of Turkish Bathroom? 13 czerwca 2024
  • How to Stop a Thumb Injury Before it Starts 13 czerwca 2024
  • How To Become A Spa Facialist And Duty In The UK. 13 czerwca 2024
Our Best Offer

Book your

Spa Session

+(123) 1234-567-8901
Register now

Tagi

  • arbuz
  • Beauty
  • Chleb na zakwasie
  • Cukinia faszerowana
  • fasola
  • Fitness
  • gołąbki
  • Massage
  • Owsianka dyniowa
  • papryka faszerowana
  • Peace
  • Relax
  • sałatka z mozarellą
  • Spa
  • Szaszłyk z kurczaka
  • Treatments
  • Wellness
  • zapiekanka
  • ziemniaki
  • Zupa krem z dyni i cukinii

Linki

  • Strona główna
  • Oferta
  • Galeria
  • O Nas
  • Kontakt

Kontakt

Os. Wyzwolenia 38/14, 62-700 Turek
+48 530 011 936
recepcja@symbioza-salon.pl

Godziny otwarcia

  • Poniedziałek - Piątek7.30 - 21.30
  • Sobotanieczynne
  • Niedzielanieczynne
© Copyright 2024 Symbioza Centrum Zdrowia i Urody. Realizacja Soft-PC. All Rights Reserved
Facebook
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.AkceptujeDowiedz się więcej